Overnatting

THON HOTELL STORO

Thon Hotell Storo er en av Koll Volley sine sponsorer. Hotellet er nyåpnet og ligger rett ved T-banen og alle busslinjer, og med T-banen er det kun 10 minutter til sentrum. Moderne konferansehotell med store fargerike rom. Fokus på miljø. Sen utsjekk på søndag. Kontantfritt hotell. Fasiliteter: Restaurant, Bar, Treningsrom.

Fast pris på dobbeltrom 750,- oppgi rabattkode “Koll Volley” ved bestilling.

 

Olympiatoppen Sportshotell

Olympiatoppen Sportshotell ligger like ved Koll arena og har en del ledige 2- og 3-mannsrom i perioden 1.aug.-5.aug. Hotellet ligger like ved Sognsvann T-banestasjon. Alle våre deltakere vil få en gunstig sportspris. Oppgi deltakelse på jrNM Sandvolleyball ved bestilling. Link til hotellets nettside: https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/olympiatoppen-sportshotel

 

Haraldsheim Vandrerhjem


Et annet, litt rimeligere alternativ er Haraldsheim Vandrerhjem, hvor de har en del ledige rom under hele mesterskapet. Haraldsheim ligger rett utenfor Ring 3 med mulighet for å bruke buss eller T-bane til arenaene. De har alt fra enkeltrom til 6-mannsrom, som kan være et godt alternativ om man reiser flere sammen. Her får våre deltakere også redusert pris. Link til Haraldsheims nettside: http://haraldsheim.no/. Oppgi deltakelse på jrNM Sandvolleyball ved bestilling.

 

 

Camping og bobil

Nærmeste campingplass er Bogstad Camping som er ca 20 min med bil. Ellers er det mulig å parkere bobil på parkeringsplassen på Sognsvann. Her er det maks 24 timer - så det må ev søkes om å forlenge oppholdstiden.

Vi har 10 plasser for bobil og campingvogn tilgjengelig ved Koll Arena (v Kringsjå skole). Vi kan desverre ikke tilby strøm eller vann - men det er kaldt vann ved Koll Arena 3 min unna. Ønsker du å booke en av disse plassene ta kontakt med Egil Morten på egil.morten@gmail.com, 92886749 - førstemann til mølla-prinsippet :)