Koll Volley er en av Norges ledende volleyballklubber. Vi har lag i Mizunoligaen for både damer og herrer samt lag i aldersbestemte lag fra MiniMix til junior. Koll Volley har også Norges flotteste sandvolleyballanlegg på Kringsjå som åpnet våren 2016.  Å drive med volleyball på toppnivå samtidig være en breddeklubb krever mye ressurser og vi er helt avhengig av dugnadsstøtte og sponsorer. Volleyball generelt og sandvolleyball spesielt er idretter i sterk vekst og er for mange barn og unge et spennende alternativ til de ”store idrettene” som fotball og ski.

Koll Volley ble stiftet i 1986 og har markert seg i norsk eliteserie i en årrekke. Volleyball er en av de største gruppene i Koll med mer enn 250 medlemmer fordelt på 6 seniorlag og 11 juniorlag. Vi har en økonomi hvor alle inntekter kun kommer fra kommunal hodestøtte, dugnader og treningsavgift.

Koll Volley har vært i norgestoppen i mange år. Damelaget til Koll har vunnet serien 10 år på rad. Koll har noen av de beste juniorene i landet og fikk blant annet gull i NM sandvolleyball 2015 for JU15 og sølv i 2016, sølv i NM volleyball JU17 og JU15. I NM U15 i Bergen gikk Koll sine jenter helt til topps og sikret Norgesmesterskapet.

”Koll Volley er en sterk lokallagsklubb som setter idrettsglede for barn og ungdom høyt.
— Bjørn Sletvold, formann Koll Volley