Slitt bakgrunn v2.png
 

Vi i Koll Volley ønsker hjertelig velkommen til årets Norgesmesterskap i sandvolleyball for juniorer. Arrangementet gjennomføres fra tirsdag 31. juli til søndag 5. august. U15 og U19 gjennomføres tirsdag til torsdag og U17 og U21 gjennomføres fredag til søndag. Vi regner med ca 125 lag som sammen skal spille nærmere 500 kamper på Koll Arena og Voldsløkka Sandvolleyballanlegg.

Vi gleder oss veldig og skal gjøre det vi kan for å skape en magisk ramme rundt med musikk, servering og god stemning på tribunene.

Koll Sandvolleyball åpnet i fjor vårt fantastiske Koll Arena med 4 matchbaner og flott tribune, kiosk og sekreteriat og vi gleder oss til å ønske hele sandvolleyball-Norge velkommen til en uke med spenning, glede, innsats og sikkert noe skuffelse.

 

obos_liggende_ny_feb2017.png

Vi takker vår hovedsponsor OBOS for støtte til årets jrNM. OBOS brenner for gode bo- og oppvekstmiljøer og i 2018 støtter OBOS formål innen kultur, idrett og humanitært arbeid med 113 millioner kroner. Les mer her


kiropraktor.png

Bærum Kiropraktorklinikk stiller som sponsor til årets mesterskap og stiller med Håkon-Johan Bay som behandler under deler av arrangementet og hjelper til ved eventuelle skader, veiledning og enkel behandling. Les mer her