Koll inviterer ditt firma til å være med på
jrNM i sandvolleyball

Arrangementet foregår i Oslo 30. juli til søndag 04. august på Koll Arena på Kringsjå og Voldsløkka sandvolleyballanlegg.

Arrangøklubben Koll Volley er en av Norges ledende volleyballklubber med lag i eliteserien for både kvinner og menn, og i 2017 åpnet vi Koll Arena - Norges flotteste sandvolleyballanlegg. Dette var en av hovedårsakene til at vi i Koll Volley ble tildelt jrNM i sandvolleyball for de neste 3 årene. Og til dette trenger vi din støtte. Bli med oss å skape et fantastisk jrNM.

Kjempesuksess i 2018

I 2018 ble det lagt ned over 2000 dugnadstimer av nesten 100 ildsjeler i Koll som delte på over 150 dugnadsvakter, gjennom åtte dager. Det ble gjennomført 658 kamper fordelt på 12 baner. Det ble solg over 400 sveler og 1000 brus til nesten 1500 publikummere. Over 7000 personer fulgte 168 timer med live stream fra fire baner der 192 lag kjempet om NM-gullet i 4 årsklasser. Av 384 spillere havnet 48 spillere på pallen og på toppen kronet vi 16 Norgesmestere. Nå skal vi gjøre det igjen. Og da trenger vi din hjelp.

Over 300 deltager fra hele Norge

jrNM er det største sandvolleyballarrangementet i Norge og samler nærmere 400 av de aller beste utøverne i aldersklassene U15, U17, U19 og U21. For klubben og lokalmiljøet er dette en fantastisk mulighet. Sandvolleyball spesielt og volleyball generelt er en fantastisk idrett , som også er et flott alternativ til de andre store lagidrettene.

Vi ønsker å skape verdier

Vi ønsker å skape verdi for våre sponsorer i et lokalmiljø med en kjøpesterk gruppe. Vi har mange spennende sponsormuligheter for din bedrift.

Gullsponsor

Som Gullsponsor blir du NM sitt ansikt uttad og vil få høy grad av synlighet.

- Fast stor skiltmodul på Koll Arena og Voldsløkka
- Fast #dittfirmanavn på alle poster i sosiale medier
- Annonsering - lydspot - via lydanlegg gjentagende gjennom arrangementet
- Valgfritt firmaarrangement på Koll Arena med instruksjon, artigturnering og grillfest

Pris: 50 000,-

*Ønsker du å maksimere ditt sponsorat kan vi inngå en avtale med Koll Volley med fulldekning gjennom hele året for alle lag fra MiniMix til Eliteserien.

Sølvsponsor

For sølvsponsor blir du en viktig støttespiller som vil ha høy synlighet.
- Fast medium skiltmodul på Koll Arena  og Voldsløkka
- Fast #dittfirmanavn på alle poster i sosiale medier
- Annonsering - lydspot - via lydanlegg gjentagende gjennom arrangementet

Pris: 25 000,-

Pick`n chose

Ønsker du å sette sammen din egen sponsorpakke? Selvfølgelig kan du det. Ta kontakt så finner vi en pakke som passer godt til din bedrift eller organisasjon.

Norges kuleste firmaarrangement?

Ønsker du en sommeravslutning eller kick off til høsten? Vi kan tilby et unikt opplegg med instruksjon, cup og grilling på Koll Arena. Ta kontakt for pris og opplegg.

 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?
 

Ta kontakt med

Josetein Håvaldsrud
mobil: 93014508
epost: jostein.havaldsrud@visma.com


*Alle kostnader til profilering kommer i tillegg. Vi har egen avtale som gir gode priser. Ta kontakt for et tilbud.